Log ind på Tabulex

Da vi har tre etager på Guldborgvej (Fritidsklubben) og „en fjerde" beliggende på Nyelandsvej 51 (Juniorklubben), kan det ske, at vi ikke altid når du ringer, kan fortælle dig, hvor dit barn befinder sig. Derfor anmoder vi om, at alle medlemmer siger goddag og farvel i vores caféer, hvor man krydser sig ind på computerskærmen.

Louis P Klubber bruger Tabulex elektroniske fremmødesystem og medlemmerne krydser sig ind på en skærm når de kommer til klubben. Medlemmerne kan også krydse sig på aktiviteter, tur, legeplads, mv. 
Som forælder kan du også vælge, at få tilsendt en sms når dit barn krydser sig ind i klubben.

Information om fremmøde systemet og en introduktion finder du i downloadmenuen.

Tabulex forældre mobilapp kan hentes i AppStore og Google Play. 
Du kan også downlooade appen ved at scanne billedet for neden.

Det er vigtigt, at I som forældre er med til at holde stamkortet opdateret med adresser, mobilnummer, mailadresser, tilladelser mv. samt at melde fri og ferie... Alle informationer fra klubben til både medlemmer og forældre sendes KUN elektronisk, primært på mail.

I klubregi BRUGER VI IKKE Tabulex beskedsystem! 
Medarbejderne tager IKKE imod beskeder i Tabulex!!!
I skal som tidligere sende mails til klubben@louisp.dk eller ringe for at komme i kontakt med os.

Vi begynder så småt at lege med Tabulex muligheder og lægge aktiviteterne op på opslagstavlen i stedet for at sende dem ud på mail. Men husk at vi her i starten eksperimenterer og lærer systemet at kende! Der vil efterhånden også blive mulighed for tilmelding til ture og aktiviteter, som vi gerne ser medlemmerne tilmelder sig på skærmen. Nogle tilmeldinger kan kun foregå via en medarbejder. Aktiviteterne og turerne kan I forældre også se via forældreappen.

Hvis du som medlem vil have dit billede på LogInd skærmen, kan du enten maile billedet til pe@louisp.dk eller sende det som MMS til 20893019 - Husk at skrive fulde navn og medlemsnummer. Billedet skal være af dig - og intet andet :-) 

Med venlig hilsen

Louis P Klubber