KolonierFalsterkoloni

Falsterkoloni

Så er det snart sommer. Traditionen tro tager Louis P Klubber på sommerkoloni i den første uge af skolesommerferien med vores 4. - 6. klasser.

Der er afgang fra Guldborgvej mandag morgen og vi er hjemme igen fredag eftermiddag. I skal dog være opmærksomme på, at der er begrænset antal pladser (40), så I skal være hurtige med tilmeldingen. 

Du finder koloni folderen til højre under downloads. Der kan du kan også se billeder og læse dagbogen.

Vi gentager succesen!

Vi laver igen i år en campingtur til Campinggården, Ulslev strand, på Falster. Her ”slår vi lejr” for ugen, i klubbens telte. Vi skal bo lige ned til stranden. Vi regner med, at vi som sædvanlig får en uge i solskinsvejr, så vi kan bade, fiske, lave bål, lege og få sol på næsen. Transporten til og fra Campinggården foregår med lejet bus, men vi lejer også cykler, så vi kan komme lidt rundt dernede...

Og så skal I selv lave mad

Alle teltgrupper får dagligt udleveret madpenge og et Trangia køkken og skal med fælles hjælp få ”stillet sulten”. Nogle dage bliver der grillet på klubbens MEGA Weber. Alt efter vind og vejr, planlægger vi i fællesskab hvad der skal ske i ugens løb – så turen bliver en ”rigtig sommerferie”. Vi glæder os til en rar uge med jer!

Praktiske oplysninger:

  • Pris 1400 kr. (dækker alt undtagen lommepenge)
  • Alle kan deltage (men husk, at der er begrænset antal pladser - max 40)!