KolonierSkiture

Skiture

Vi laver skitur for Fk/Jk (4. - 6. klasse) i vinterferien og for Jk/Uk (7. - 10. klasse) i påskeferien. Du finder din ski folder til højre på siden under downloads.

Har du aldrig prøvet det - så er det NU! Vi lærer dig det hurtigt - og så er det SJOVT! Kan du allerede stå på ski - så lover vi, at du bliver endnu bedre.

Louis P Klubber har siden 1989 i påskeferierne arrangeret skiture for Ungdomsklubben i samarbejde med Ungdomsskolen. Siden 2004 har vi også i samarbejde med Huset Fk, taget unge i fritids- og juniorklubberne på skitur i vinterferien med stor success! 

Vi tager denne sæson til Pitztal, Østrig.
Prisen, der ligger på 4.200 - 4.500 kr. er incl. transport, ophold i 2 - 4 personers værelse, helpension, liftkort og skiskole. Har du ikke selv ski, støvler eller hjælm, kan du låne det af klubben. 

Vi kører derned i klubbernes minibusser. Afgang fredag aften før vinter/påskeferien og hjemkomst næstkommende lørdag ca. kl. 13.

Der er i alt plads til 24 medlemmer på hver tur (8-12 fra hver klub/ungdomsskolen), så du må hellere skynde dig med tilmeldingen (sidste side af folderen) og med at betale dit depositum på 1500 kr. Tilmelding er bindende, og man kan ikke få depositum tilbage hvis man ombestemmer sig!

Vi gør opmærksom på, at disse ture er SKI-ture, hvor vi vil lære dig at stå på ski, hvis du ikke har prøvet det før. Har du prøvet det tidligere, så bliver du bedre! Med på turen er to/tre medarbejdere fra hver klub, der vil vil køre holdundervisning med jer hver dag.