Log ind på Tabulex

Da vi har tre etager på Guldborgvej (Fritidsklubben) og „en fjerde" beliggende på Nyelandsvej 51 (Juniorklubben), kan det ske, at vi ikke altid når du ringer, kan fortælle dig, hvor dit barn befinder sig. Derfor anmoder vi om, at alle medlemmer siger goddag og farvel i vores caféer, hvor man krydser sig ind på computerskærmen.

Billede af forældre appen

Indhold

  Da vi har tre etager på Guldborgvej (Fritidsklubben) og „en fjerde" beliggende på Nyelandsvej 51 (Juniorklubben), kan det ske, at vi ikke altid når du ringer, kan fortælle dig, hvor dit barn befinder sig. Derfor anmoder vi om, at alle medlemmer siger goddag og farvel i vores caféer, hvor man krydser sig ind på computerskærmen.

  Louis P Klubber bruger Tabulex elektroniske fremmødesystem og medlemmerne krydser sig ind på en skærm når de kommer til klubben. Medlemmerne kan også krydse sig på aktiviteter, tur, legeplads, mv. 
  Som forælder kan du også vælge, at få tilsendt en sms når dit barn krydser sig ind i klubben.

  Information om fremmøde systemet og en vejledning finder du på Tabulex hjemmeside

  Jer forældre kan logge på Tabulex klubweb via jeres browser både på computer og telefon. Der kan i se og tilmelde jeres barn til klubbens aktiviteter, melde ferie mv.
  Første gang bruges nem-id, derefter kan I selv lave brugernavn og kodeord.

  Det er vigtigt, at I som forældre er med til at holde stamkortet opdateret med adresser, mobilnummer, mailadresser, tilladelser mv. samt at melde fri og ferie... Alle informationer fra klubben til både medlemmer og forældre sendes KUN elektronisk, primært via Tabulex eller på mail.

  Der er mulighed for tilmelding til ture og aktiviteter, som vi gerne ser medlemmerne tilmelder sig på skærmen. Hvis I er sent på den, kan I forældre også gøre det via Klubweb - men husk så at også tale med jeres barn om det!
  Nogle tilmeldinger kan kun foregå via en medarbejder. Aktiviteterne og turene kan I forældre også se via Klubweb.