Gå til hovedindhold

Falsterkoloni

Så er det snart sommer. Traditionen tro tager Louis P Klubber på sommerkoloni med vores 4. - 6. klasser.

Indhold

  Der er afgang fra Guldborgvej mandag morgen og vi er hjemme igen fredag eftermiddag. I skal dog være opmærksomme på, at der er begrænset antal pladser (se oven), så I skal være hurtige med tilmeldingen. 

  Hvis man er medlem, kan man tilmelde sig turen via klubbens NemTilmeld side. Der kan man se priser og betale depositum. Tilmeldingerne åbner ultimo marts. 

  Vi gentager succesen!

  Vi laver igen i år en campingtur til Campinggården, Ulslev strand, på Falster. Her ”slår vi lejr” for ugen, i klubbens telte. Vi skal bo lige ned til stranden. Vi regner med, at vi som sædvanlig får en uge i solskinsvejr, så vi kan bade, fiske, lave bål, lege og få sol på næsen. Transporten til og fra Campinggården foregår med lejet bus, men vi lejer også cykler, så vi kan komme lidt rundt dernede...

  Og så skal I selv lave mad

  Alle teltgrupper får dagligt udleveret madpenge og et Trangia køkken og skal med fælles hjælp få ”stillet sulten”. Nogle dage bliver der grillet på klubbens MEGA Weber. Alt efter vind og vejr, planlægger vi i fællesskab hvad der skal ske i ugens løb – så turen bliver en ”rigtig sommerferie”. Vi glæder os til en rar uge med jer!

  Praktiske oplysninger:

  • Pris 1400 kr. (dækker alt undtagen lommepenge)
  • Alle kan deltage (men husk, at der er begrænset antal pladser)!