Gå til hovedindhold

Louis P Fester

Hvad er det egentlig...?

Børn på dansegulvet

Indhold

  Ca. en gang om måneden i vintersæsonen, inviterer vi vores medlemmer fra 4. – 7. kl. til fritids- eller junior-/ungdomsklub fest. Disse er lukkede arrangementer for vores medlemmer, men nogle gange inviterer vi dog deres klassekammerater med. Vi har mellem 70 og 100 medlemmer til vores fester.

  Fritidsklubfesterne starter kl. 19.00 og slutter kl. 21.30. Junior-/ungdomsklubfesterne slutter dog kl. 22.30. Vi plejer at skrive på vores plakater, at døren lukker kl. 20, sådan at alle kan nå at komme og at der herefter ikke kommer ubudne gæster.

  Selve aftenen forløber med musik i diskoteket, hvor vores egne medlemmer ofte er DJ’s. Nogle gange lejer vi DJ’s udefra. Vi laver en masse sjove lege og konkurrencer, hvor man nogle gange kan vinde præmier. 1. salen er lukket når vi holder fest – så der er ingen computer eller fjernsyn! I caféen er der altid pyntet op og vi sælger slik og sodavand til en omveksling. 

  Festerne er de eneste lejligheder, hvor medlemmerne har mulighed for at købe søde sager, da vi jo ikke sælger den slags til daglig. Det er rigtigt hyggeligt, og tjansen i baren er meget populær blandt medlemmerne, for så kan man ekspedere vennerne. I skal dog huske lommepengene, for man kan ikke købe på sit hobbykort!

  Festerne er altid en succes! Det er en anden måde for vores medlemmer at være sammen på om aftenen. 
  Til sidst skal det også lige nævnes, at der altid er mange medarbejdere til stede, og at døren altid er åben for forældre, hvad enten I bare er nysgerrige eller kommer for at hente jeres børn.

  Du er altid velkommen til at ringe hvis du har noget du vil spørge om!

  Børn på dansegulvet
  Limbo